Mobil Oyunları Bilgisayarda Oynamak

Son zamanlarda mobil oyunlar artık masaüstü oyunların yerini almaya başladı. Örnekleri ise saymakla bitmiyor. Bu durumda güzel oyun oynayabilmek için ya güçlü ve ekranı büyük bir mobil cihaz alacaksınız ya da eldeki imkanları kullanarak similatörler ile bilgisayarınız üzerinden oyunları keyfle oynayacaksınız.

Bugün biz ikinci seçenekle ilgili bilgiler vereceğiz. Bilgisayarımıza kuracağımız aşağıdaki emülatörler ile mobil oyunlarını keyfle oynayacağız. Burada önemli nokta emülatörlerin sistem gereksinimlerini sisteminizin karşılıyor olmasıdır. Aksi taktirde sorun yaşamanız ve bu durumdan pek memnun kalmamanız olası olacaktır.

Şimdi dilerseniz yaygın ve ünlü emülatörleri tanıtalım ve size en uygun olanını böylece kolaylıkla seçebilirsiniz ya da benim gibi hepsini indirip kurup deneyebilir ve en sevdiğinizle devam edebilirsiniz. Tercih bu noktada artık size kalıyor. Bir öneri yapayım, sadece arayüze bakmak istiyorsanız indirip kurmayla uğraşmak yerine youtube üzerinden ilgili emulatör videolarını izlerseniz daha basit gözlem yapabilirsiniz, bilginize.

Memu Player

MEmu, Windows için popüler Android Emulatorlerden. MEmu Player’ların sorunsuz çalışması için minimum sistem gereksinimine sahip olması koşuluyla PC’de yüksek kaliteli oyunlar oynatma yeteneğine sahiptir. Emülatör, PC’de oynanışı kolaylaştıran iyi özellikler sunar. MEmu, yüksek klavye haritalama özelleştirmesine, PUBG Mobile oyun kontrolü gereksinimlerini kolaylaştırır. Emülatör, PC’niz için sanallaştırmayı etkinleştirebilir ve ayrıca entegre ve özel grafikler için mükemmel performans sağlar. PUBG gibi oyunları işlemek için çift çekirdekli işlemci ve iyi grafik kartı ile Windows 7 ve üstü gerekir.

MEmu Player nasıl kullanılır?

  1. Android için MEmu Player’ı indirin. Yazılım, düşük güçlü Windows PC’lerde bile çalışıyor.
  2. Uygulamayı PC’nize yükleyin.
  3. Şimdi MEmu – Çoklu Örnek Yöneticisi’ni tıklayın.
  4. Oluştur’a tıklayın ve işlemin tamamlanmasına izin verin.
  5. Play Store’u açın ve hesap bilgilerinizle giriş yapın.
  6. Google Play üzerinden sevdiğiniz oyunu arayın.
  7. Gerekli kontrol ve çözünürlük ayarlarının yapılması.

MEmu Player’ı İndirme linki BURADA

Bluestacks

Bluestacks, Windows ve Mac için en popüler ve en bilinen Android emülatörüdür. Doğru güç, grafik ve işlem karışımına sahip daha dengeli emülatörlerden biridir ve PC için en uygun Android Emülatörü’dür. PUBG’nin Bluestacks’ta oynatılması, emülatör yüksek grafikli oyunlar oynayabilecek kadar yeteneklidir. Bilgisayarınızın grafikleri kullanmaya yetecek kadar iyi özelliklere sahip olması tercih edilmesine rağmen. Bununla birlikte, Bluestacks Emulator, Windows ve Mac’te Android Uygulamaları ve oyunları oynamak için en iyi ve en güvenilir Android İstemcisidir.

Bluestacks Nasıl Kurulur ve Kullanılır?

  1. BlueStacks’ı PC’nize indirin.
  2. Uygulamayı çalıştırın ve yükleyin.
  3. Uygulamayı açın ve Play Store’u açın.
  4. Google Hesabınızı ekleyin
  5. Google Play üzerinden sevdiğiniz oyunu arayın.
  6. Uygulamayı indirin ve yükleyin
  7. Uygulamayı çalıştırın ve bilgisayarınızda ücretsiz oyun keyfini çıkarın.

Bluestacks’ı İndirme linki BURADA

Remix OS Oynatıcı

Remix OS Player, oyun oynamak için yoğun bir şekilde optimize edilmiştir. Özellikle, klavye düğmelerini eşleyebilir ve oyununuzu rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Geliştiriciler yazılımı oyuna daha yatkın hale getirmeye çalışmışlar. Emülatörün AMD yonga setini desteklemediğini ve BIOS’unuzda etkinleştirilmiş Sanallaştırma Teknolojisi gerektirdiğini unutmayın. Uygulama, kullanıcılara hitap eden çok temiz bir arayüze sahiptir. Emülatör, kullanıcıların Remix işletim sisteminden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlayan oyun tercihi için birçok özelleştirme seçeneğine sahiptir. Oyun Araç Takımı, bir PC’de en sevdiğiniz Android oyunlarının keyfini çıkarmak için ihtiyacınız olan her şeyi siz sunmakta. Remix OS Player, aynı anda birden fazla oyun oynamanıza izin veren tek Android emülatörüdür. Hala lolipop sıkışmış diğerlerinden farklı olarak, Android Marshmallow üzerinde çalışır.

Remix OS Nasıl Kullanılır?

  1. Windows PC’nize Remix OS indirin ve yükleyin.
  2. Play Store Uygulamasına hesabınızla giriş yapın.
  3. Google Play üzerinden sevdiğiniz oyunu arayın,indirin.
  4. Artık pürüzsüz bir oyun deneyimi ile PC’nizde mobil oyunların keyfini çıkarın.

Remix OS Oynatıcı İndirme linki BURADA

Tencent Gaming Buddy

Özellikle Pubg oynayanları ilgilendiren bu emulator PUBG’nin geliştiricileri olan Tencent tarafından Windows için oyuna özel olarak hazırlanan emülatörü yarattı. Gaming Buddy, PUBG mobil cihazını idare edebilir ve düşük kaliteli Windows PC’lerde bile çalışacak şekilde optimize edilmiştir. PUBG’nin bir PC sürümü olmasına rağmen, ücretli bir oyunu emülatörle ücretsiz oynamak için çok iyi bir seçenektir.
Ayrıca emulatörü kullanıyorsanız, geliştiriciler eşleştirileri sorunları önlemek için yalnızca emulatörü kullanan diğer oyuncularla eşleştirilirsiniz. PUBG’yi büyük ekranda çok fazla sorun yaşamadan oynamak istiyorsan, Tencent tarafından geliştirilen Gaming Buddy Emulator’a girip dünyanın dört bir yanından 400 milyon diğer oyuncuya katılmanı öneririm.

Tencent Gaming Buddy Kurma ve Kullanma?

  1. Gaming Buddy Tencent Web Sitesine Git.
  2. EXE dosyasını Windows PC’nize indirin ve yükleyin.
  3. Emülatörü açın ve PC’de PUBG mobile oynamak için gerekli dosyaları indirmeye başlayacaktır.
  4. Oyunu açın ve tuş takımı ve fare tıklamaları için doğrudan kontrollerle PC’de oynamaya başlayın.
  5. Ayrıca PUBG’yi oynamak için en iyi yer yapan Uygulama için düzenli olarak güncellemeler alacaksınız.
  6. Önemli Not: İlerlemenizi mobil cihazınızdan yürütmek istiyorsanız, her iki platformda da aynı Facebook hesabını kullanarak giriş yapın.

Tencent Gaming Buddy İndirme linki BURADA

5/5 - (11 votes)

Bir yanıt yazın