Herkese Merhaba

Ben Emre Çağlar Yıldız. Ankara’da doğdum ve Ankara’da yaşamımı sürdürmekteyim. Yaşam boyu öğrenmeyi kendime ilke ve hedef edinmiş, bilginin takip edilip yakalanması gereken bir ihtiyaç olduğunun farkında, araştırmayı, özellikle okumayı ve paylaşmayı seven yapımla, paylaşmanın mükemmel bir duygu olduğu motivasyonuyla karşınızdayım.

Öncelikle siteyi kurma amacım tamamen ücretsiz olarak yazılımının ve bilişim sistemlerinin sihirli dünyasını size sınırlıda olsa göstermeye çalışma ve bu yararlı hastalığı sizede bulaştırmak isteğimdir. Yazılım ve programlama mantığının hayatınızı nasıl değiştirdiğini gördüğünüzde sizde bana hak vereceksiniz, eminim.

Çünkü bence bir insanın bilgi ve bilgelik seviyesi sormakta olduğu sorulardan kolayca anlaşılabilir. Yazılım ise size sorgulamayı öğretecektir. Hemde kardeşi ve ayrılmaz bir parçası olan algoritmalar ile düzenli ve sıralı olarak soru sormayı öğretecek. Bu yararlar ise paragraf başında belirttiğim bilgi ve bilgeliğinizi artırarak topluluklardan iyi yönde ayrışmanızı ve öne çıkmanızı sağlayacaktır. Neyse daha fazla tiyo vermeyeyim ve sizin bu hissiyatı yaşamanıza izin vereyim. :)

Kendimi geliştirmeye zamanım yok demeyelim ve biraz özveri ile neler başarabileceğinizi görmek için lütfen kendinize şans verin..

Üç üniversite ve 30 yaşında Yüksek Lisans bitirmiş bir dost olarak size tavsiyem ve çağın gereksinimi ; İçinde bulunduğumuz günlerde hergün bir önceki günden daha fazla bilgiye ve deneyime sahip olmanız gerektiğidir.

Hepinize iyi eğlenceler ve eğlenceli öğrenmeler diliyorum.

Emre Çağlar YILDIZ
Kıdemli Bilgi Teknolojileri Uzmanı & Siber Güvenlik Araştırmacısı
Senior Information Technology Specialist & Cyber Security Researcher

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/emrecaglaryildiz/

4.9/5 - (58 votes)

Bir yanıt yazın