Ücretsiz Güzel Kurslar

HMS Otel Programı ve Kanal Yöneticisi

Turizm sektöründe otel programı ve kanal yöneticisinin bir arada olduğu, ön büro, arka büro, ön muhasebe ve kimlik bildirim işlemlerinin tek bir program üzerinden yönetilebilme gibi tüm ihtiyaçları tek bir programda toplayan ilk yerli programdır.

HMS Otel Programı 2003 yılından beri teknoloji alanında hizmet veren Tasarım Rehberi firmasının bir ürünüdür. 2003 yılından bu yana özel ve kamu sektörlerinde çeşitli çözümler sunmaya devam ediyoruz. 2010 yılında hizmet vermiş olduğumuz turizm sektöründe yeni bir program ihtiyacının farkına vardık ve HMS Otel Programı’nı geliştirdik.

Pamukkale Üniversitesi Teknokent’te yer alan Ar-Ge ofisimizde, günümüz teknolojilerine uygun ve etkili çözümler geliştirmeye devam etmekteyiz.

https://www.udemy.com/course/hms-otel-programi-ve-kanal-yoneticisi/

Sıfırdan Profesyonel HTML Öğrenin

Verdiğimiz bu kursla web tasarım ve programlamaya ilk adımınızı Html öğrenerek başlayabilirsiniz.

Günümüz web sitelerinin içerikleri oldukça yoğun ve bir o kadar’da karmaşıktır.Html web sitelerinin kemik kısmının html olduğunu anlayacaksınız.

Web sitesi oluşturmak için temel kemik kısmı Html’den oluşmaktadır.Html bir programlama dili değildir, işaretleme dilidir.Html’i bitirdikten sonra Css kurslarımızı izleyerek sıfırdan profesyonel bir web sitesi oluşturabilirsiniz.
Kursu bitirenlere özel destek vererek sizlere daha iyi bir eğitim amaçlıyoruz.

Başlıca konular : Html nedir.Html ile css arasındaki farklar.Html temel etiketleri nelerdir.

https://www.udemy.com/course/sifirdan-profesyonel-html-ogrenin/

A’dan Z’ye Tez Yazımı

Lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri için, tez yazımında ve düzenlenmesinde uyulması gereken kuralların tanıtılması ve bilimsel sunuş standartlarına uygunluğun öğretilmesi amaçlanmıştır.

Teslim edilecek tezlerde uyulması gereken yazım kuralları ve diğer biçimsel özelliklere detaylı bir biçimde değinilmiştir.

Tez içeriğini oluşturan beş ana bölüm ayrıntılı olarak anlatılmıştır.
Orcid nedir? Nasıl orcid’e kayıt olunur?
İntihal nedir? İntihal raporu nasıl alınır?

https://www.udemy.com/course/adan-zye-tez-yazimi/

Sıfırdan SQL Eğitimi

Bu kurs, veri tabanı uygulamaları geliştirmek isteyen bilgisayar programcıları ve mühendisleri için temel düzeyde veri tabanı yönetimi becerileri geliştirmeyi amaçlamaktadır. Veri tabanı kurulumundan, tablo oluşturma ve silmeye kadar sihirbaz kullanarak yapılabilecek bir çok uygulamanın nasıl yapılacağı anlatılmaktadır. Ayrıca temel SQL kodları ile tablolardan kayıt sorgulama üzerine çok detaylı kod örnekleri anlatılmaktadır.

https://www.udemy.com/course/temel-sql-egitimi/

Google Adsense ile Başarım Yöntemleri ve Yüksek Kazanç Kursu

Adsense tüm dünyada 2 milyon kişi tarafından kullanılan, internet sitesi sahibi olan herkesin ilgili reklamları sitelerinde göstererek kazanç elde etmesini sağlayan bir Google ürünüdür. Aslında Adsense’i şöyle tarif etmek en güzeli: Eğer adsense yayıncısı iseniz, istediğiniz ülke için istediğiniz dilde istediğiniz konuda websitesi açarak sitenize reklam vermek isteyen kişileri bulmanızı sağlayan reklamcılık harikası bir ürün.

Evet arkadaşlar, bu Google ürününü tanımak, nasıl kullanıldığını öğrenmek ve gelirlerinizi arttırmak için ne gibi yollara başvurmak gerektiğini bu eğitim setinde bulacaksınınız. Adsense ile uluslararası bir reklam yayıncısı haline geleceksiniz.

Temel Konu Başlıkları

  • Adsense’e Giriş
  • Adsense Reklamcılığı
  • Adsense ile Başarım Yöntemleri
  • Ek bilgiler/Güncellemeler

4 ana başlık altında baştan itibaren Adsense’i öğrenecek ve kazancınızı arttırmak için yeni stratejilere ve ipuçlarına sahip olacaksınız.

Güncellemeler kısmında sürekli olarak yeni bilgiler paylaşıp, sizden gelen istekler doğrultusunda yeni eğitim videoları oluşturulacak.Eğitim seti adsense politika güncellemeleri ve yeniliklerine göre sürekli güncellenecektir.

https://www.udemy.com/course/google-adsense-ile-basarim-yontemleri-ve-yuksek-kazanc-kursu/

A-Z™ Detaylı Facebook & İnstagram Reklamcılığı Eğitim Seti

Sıfırdan İleri Seviyeye Facebook ve İnstagram Reklam Yöneticisi Olun. %100 Uygulamalı. Kendi sosyal medya hesabınızı ve işletme hesabınızı profesyonel olarak yöneteceksiniz. Sosyal medya uzmanlığı yolunda adım adım ilerleyeceksiniz.

Business Facebook, İnstagram işletme hesabı , Business Whatsapp, chatbotu , Facebook Pixel nedir nasıl kurulur? Nasıl reklam çıkmalıyız? Reklam çıkarken nelere dikkat etmeliyiz? Reklam incelikleri nelerdir? Nasıl hedefleme yapmalıyız? Kimlere nasıl reklam vermeliyiz gibi konuları ve daha fazlasının cevabını bu kursta bulacaksınız.

Kaliteli Görsel tasarım yapmayı , chatbot ile otomatik mesajlaşma yapıp zamandan tasarruf edip ürününüzü hızlı bir şekilde pazarlamayı sağlayacaksınız .

Aynı zamanda web sitenizin durumunu sosyal medya üzerinden takip etmesini uzman seviyesinde öğrenmiş olacaksınız. Eğer e-ticaret yapiyorsanız, internet üzerinden satış yapacaksanız, bu eğitimden edineceğiniz bilgiler ile satışlarınızı sosyal medya üzerinden arttırın ve rakiplerinizin önüne geçin.

https://www.udemy.com/course/facebook-instagram-egitim-seti/?couponCode=FACEBOOK

Sıfırdan Kodlama Eğitimi ile Programcılığın Mantığını Öğren

Python, Java C, R, Php, Javascript gibi bir çok yazılım dili mevcut. Ancak bir kişi yazılımcı olmak istiyor ise önce bu işin mantığını öğrenmek zorundadır. Yazılım ve kodlamanın mantığını çözdükten sonra ise hangi dil olursa olsun kolaylıkla öğrenebilir ve o dilde projeler üretmeye başlayabilirsiniz.

Yazılımın mantığını oluşturan belirli enstrumanlar vardır. Bunları legonun parçaları gibi düşünebilirsiniz. Ben bu eğitim ile sizlere bu legonun parçalarını ve nasıl bir araya getireceğinizi göstereceğim. Sizler bu eğitimi aldıktan sonra istediğiniz dili kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

Kodlama yaparken takıldığınız yerlerde neler yapmalısınız, bir yazılımcı neler yapıyor bu konulara değinmiş olduk.

https://www.udemy.com/course/sifirdan-kodlama-egitimi-ile-programciligin-mantigini-ogrenin-python/

120 Dakikada PHP

Bu eğitimin sonunda PHP’nin ve programcılığın temel yapılarını derinlemesine öğrenmiş olacaksınız. Bu eğitim PHP’ye ve programcılığa yeni başlayanlar için hazırlandı. Konular basit ve yeni başlayanların kavrayabileceği şekilde sade anlatıldı. Muadil eğitimlere göre süre görece kısa tutularak yeni bir dil öğrenen öğrencinin olabildiğince temellere odaklanması hedeflendi. Ders içerisinde verilen örneklerin ve yazılan kodların birbirine eklenen ve devam eden yapıda olmasına özen gösterildi. Temel PHP yapılarının kavramsal olarak derinlemesine anlaşılması bu eğitimin en temel amaçları arasındadır.

https://www.udemy.com/course/120-dakikada-php/

Php İle Yönetim Paneli Yapmak

Php ile yönetim paneli eğitimlerimize katılarak daha profesyonel ve pratik bir şekilde sizlerde web sitesi oluşturabileceksiniz. Böylece kurumsal web siteleri, e-ticaret siteleri, haber siteleri, dernek siteleri ve web tabanlı özel programlar da yapabilir şekilde olacaksınız. Sizlere ücretsiz olarak paylaştığım bu eğitim setinde tema parçalama ve bir yönetim panelinin nasıl yapıldığı hususundaki tüm detayları bulabilirsiniz.

https://www.udemy.com/course/php-ile-yonetim-paneli-yapmak/

Python 3: Sıfırdan Programcılık Mesleğine

Sadece kuralları öğrenmek yeterli olmaz, öğrendiklerini doğru yerde ve zamanda uygulayabilmelisin. İyi bir programcı olmak için mümkün olduğunca çok zorlukla karşılaşmış ve çözüm bulmuş olmalısın. Bu kurs senin karşına zorlu projeler çıkarmak için hazırlandı. Gerçek hayattan örneklerle yapılan anlatım daha önce hiç programlama deneyimi olmayan birinin dahi rahatlıkla anlamasını sağlayacak. Sadece Python’ın kurallarını öğrenmekle kalmayacak aynı zamanda zorlu projeler yaparak sorun çözme konusunda deneyim kazanacaksın.

https://www.udemy.com/course/python-3-sifirdan-programcilik-meslegine/

Ücretsiz Etik Hacker Eğitimleri

Siber güvenlik konularını öğrenmek isteyenler bu eğitim sayesinde, hack ve güvenlik konularını öğrenmeye başlayacaklardır. Bu kursa sürekli olarak güncelleme gelmektedir ve yeni içerikler eklenmektedir. O yüzden kursu aldıktan sonra hafta bir kontrol etmeyi unutmayın.

https://www.udemy.com/course/ucretsiz-etik-hacker-egitimleri/

Rate this post

Bir yanıt yazın