İngilizce Online Eğitim Kursu Linkleri

Merhabalar, Bugün sizlere Udemy üzerinde rastldığım ve promosyon kodları ile ücretsiz olarak elde ettiğim 3 adet güzel ingilizce kursunun kuponlu ve linklerini vereceğim.

Bildiğiniz üzere gerek yazılım gerekse bilişim teknolojileri işlerinde ingilizce şart konumda. Bu nedenle ingilizcemizi daha ileri düzeye taşımalı ve her zaman bilgilerimizi güncel tutmalıyız. Örnekle açıklarsak iyi bir yazılım ve programlama bilgisi yanına iyi bir ingilizce dil ekleyerek evinizden dünyanın birçok yerinden iş alabilir ve oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz. Ya da ingilizcenizle online uluslar arası pazar alanlarında ürünlerinizi pazarlayıp satabilirsiniz. Bu örnekler uzatılabilir.

Öyleyse kısaca neymiş ingilizce bilgisi önemliymiş. Ayrıca işin sosyo kültürel ve ufuk açıcı yönlerini hiç saymadım bile sizin hayal gücünüze bırakıyorum. (yabancı dizileri izleme, arkadaşlıklar kurma v.b.) Artık lafı fazla uzatmadan kurs linklerini paylaşayım ve sizlerde biran önce kursa başlayın ve öğrenmenin keyfini çıkarın.
Kalın sağlıcakla…

İngilizce A-Z™ | Modern İngilizceye Dair Her Şey!

C1 & C2 İleri Seviye Akademik İngilizce Kursu

Baştan Sona İngilizce Eğitimi – Sıfırdan Başlayanlar İçin.

5/5 - (11 votes)

“İngilizce Online Eğitim Kursu Linkleri” üzerine 3 yorum.

  1. Biz teşekkür ederiz. Güzel paylaşımlarımız artarak devam edecektir.

Bir yanıt yazın